Vali Yazıcı'dan Muhtarlara Talimat.. "İhtiyaçları Bildirin"

Vali Yazıcı'dan Muhtarlara Talimat..
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Vali Ersin Yazıcı başkanlığında, Battalgazi Şehit Oğuzhan Günaydın Halk Eğitim Merkezinde, Battalgazi Muhtarlar Toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya; Battalgazi Kaymakamı Erkan Savar, Battalgazi Belediye Başkanı Av. Bayram Taşkın, kurum amirleri, Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ve muhtarlar katıldı.

Vali Ersin Yazıcı toplantıda yaptığı konuşmada “Öncelikle sizler halkın birinci elden ilk temsilcisi ve ilk sözcüsü olarak bizlere aktardığınız hususlarda vatandaşımızın nabzını yansıtıyorsunuz.Gerek kurum amirleri gerekse bizler bu sayede vatandaşlarımızın problemlerine ve sıkıntılarına vakıf olabiliyoruz. Değerli muhtarlarımız bu toplantıları, vatandaşımızın gündemini teşkil eden özellikle 6 Şubat depremleri sonrası mahallelerde oluşan altyapı, elektrik-su problemleri, rezerv alanları, güvenlik-asayiş eğitim, sağlık gibi çeşitli alanlardaki sorunları tespit etmek ve çözüm üretmek için gerek ilgili kurum amirleri gerekse bizler elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Mahallelerinizde, fakru zaruret içinde devletin şefkat ve merhametine ihtiyacı olan vatandaşlarımız var. Bunlardan bizleri sizler haberdar etmelisiniz. Yaşlı ve zor durumda olan vatandaşlarımızı ziyaret etmeli ve sıkıntılarını dinlemelisiniz. İnancımız ve töremiz gereği devletimiz, geçmişte olduğu gibi her daim zorda olana yardım elini uzatmıştır.” dedi.

Çeşitli değerlendirme ve istişarelerin yapıldığı toplantı, muhtarların talep ve görüşlerinin alınmasının ardından sona erdi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.