"Adil Gevrek'e kim destek veriyorsa oda aynı kefededir”

A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Malatyaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Serdar Kaplan, “Gözümüzün içine baka baka Malatya'ya ve Malatya Futboluna ihanet içerisinde olan Adil Gevrek'e kim destek veriyorsa oda aynı kefededir” dedi.

Başkan Kaplan, “Tüm yönetim kurulu üyeleri noter huzurunda toplanıp kulüp başkanını disipline sevk etmelerini yada kongre kararı almalarını istiyorum.” Çağrısında da bulundu.

Malatyaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Serdar Kaplan’ın açıklaması şu şekilde, “Hata, beceriksizlik bunlara eyvallah ama ihanete asla taviz olmaz. Malatyalıların yazılı olmayan bir kuralıdır. 

Gözümüzün içine baka baka Malatya'ya ve Malatya Futboluna ihanet içerisinde olan Adil Gevrek'e kim destek veriyorsa oda aynı kefededir. Yeni Malatyaspor yönetiminde olan beyefendilerin ne kadar namuslu ve şerefli olduğunu hep kendilerinden dinledik. 

Şimdi o insanlardan bunu kanıtlamalarını ve Malatya'ya ihanet içerisinde olan Adil Gevrek'in yanında olmamalarını bekliyorum. Tüm yönetim kurulu üyeleri noter huzurunda toplanıp kulüp başkanını disipline sevk etmelerini yada kongre kararı almalarını istiyorum.

Hodri meydan!”

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.