Başkan Er, yol çalışmalarını yerinde inceledi

Başkan Er, yol çalışmalarını yerinde inceledi
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Kuzey Çevreyolu, Kuzey Kuşak Yolu, Dilek Yolu ve Şehir Mezarlığı Kavşağını şehir merkezine bağlayan yol çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Er, vatandaşlara daha güvenli ve konforlu bir ulaşım sunmak için çalışmaların titizlikle devam ettiğini belirtti.

Şehrin Ulaşım Ağı Genişliyor

Büyükşehir Belediyesi, şehrin ulaşım altyapısını güçlendirmek için Kuzey Çevreyolu, Kuzey Kuşak Yolu, Dilek Yolu ve Şehir Mezarlığı Kavşağını şehir merkezine bağlayan yol çalışmalarını tamamlama aşamasına getirdi. Asfalt serim çalışmalarının sürdüğü, Yaka Mahallesi sınırlarında yer alan bu yol, 3 gidiş 3 geliş olmak üzere 6 şeritli ve 30 metre genişliğinde dizayn edildi.

Başkan Er’den Yol Çalışmaları Hakkında Bilgilendirme

Yol çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Sami Er, Büyükşehir Belediyesi'nin şehrin ulaşım ağını daha modern hale getirmek için yoğun bir çalışma yürüttüğünü vurguladı. Başkan Er, “Büyükşehir Belediyemiz tarafından çalışmaları sürdürülen yolumuz bağlantı anlamında çok önemli bir yol. Çalışma arkadaşlarımız, gece gündüz demeden yolun tamamlanması için büyük bir özveri gösteriyorlar. İnşallah en kısa zamanda yolumuzu bitirerek vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız" dedi.

Ekonomik Canlılığa Katkı Sağlayacak

Başkan Er, yolun tamamlanmasının şehre ekonomik açıdan da fayda sağlayacağını belirtti. “Kuzey Kuşak Yolu'muz ve Kuzey Çevreyolu'muzu şehir merkezine bağlayan yolumuz, 30 metre genişliğinde olup 6 şeridiyle hizmet vermeye başlayacak. Bu yol, aynı zamanda Dünya Kayısı Ticaret Merkezi ve Buğday Pazarı'nın ulaşımını kolaylaştıracak. Bu da vatandaşlarımızın günlük yaşamını kolaylaştıracak ve şehrimizin ekonomik canlılığına katkı sunacaktır" diye konuştu.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.