Başkan Taşkın'dan Emekliler Parkı Esnafına Destek Sözü

Başkan Taşkın'dan Emekliler Parkı Esnafına Destek Sözü
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, ekim ayında temeli atılacak olan Söğütlü Camii'nin inşaatı öncesinde, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Cengiz Başer ile birlikte Emekliler Parkı'ndaki esnafla bir araya geldi. 6 Şubat depremlerinde zarar gören caminin yeniden inşa edileceğini belirten Taşkın, esnafın parkı boşaltması gerektiğini ve geçici olarak Kanalboyu'ndaki konteynerlara taşınacağını ifade etti.

Esnafa Destek Sözü

Başkan Taşkın, parkta yapılacak inşaat çalışmalarına dair esnafı bilgilendirirken, belediyenin taşınma sürecinde esnafa gerekli desteği sağlayacağını söyledi. “Belediye olarak esnafımıza her türlü desteği sunacağız ve mağduriyet yaşamamaları için taşınma sürecinde gerekli yardımı sağlayacağız. Bu geçiş sürecini en hızlı şekilde tamamlamaya çalışacağız," dedi.

İnşaat Süreci İçin İş Birliği

Toplantıya katılan Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Cengiz Başer de, Söğütlü Camii’nin yeniden inşasının bölgeye büyük katkı sağlayacağını belirtti. Başer, sürecin hızlı ve verimli geçmesi için tüm kurumların iş birliği içinde çalışacağını ifade etti.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.