‘Başkanım Yanımda' Toplantısı Yeşiltepe'de Yapıldı

Yeşiltepe’de düzenlenen ‘Başkanım Yanımda’ toplantısında mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini dinleyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, insan ve toplum odaklı hizmet anlayışıyla çalışarak gece gündüz sahada olduklarını belirterek, Malatya ve Yeşilyurt’ta planlanan yatırımlar hakkında vatandaşlara bilgiler aktardılar.

‘Başkanım Yanımda'  Toplantısı Yeşiltepe'de Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit’in talimatlarıyla hayata geçirilen ‘Başkanım Yanımda’ projesinin altıncısı Hoca Ahmet Yesevi mahallesinde düzenlendi. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’in yanı sıra Malatya’daki kurum müdürlerinin de katıldığı toplantıda mahalle sakinlerinin sorun ve önerilerini dinleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, göreve geldikleri günden beri insan ve toplum odaklı hizmet anlayışıyla vatandaşlara hizmet ettiklerini, daha güzel bir Yeşilyurt’u hep birlikte inşa edeceklerini söyledi.


Yeşilyurt’u en kısa sürede ayağa kaldırmak için her türlü çaba ve gayreti ortaya koyduklarını ifade eden Başkan Geçit, “İlçemizin en fazla nüfusa sahip bölgelerinden olan Yeşiltepe’nin gerek alt ve üst yapı yatırımlarında gerekse de sosyal, kültürel ve sportif açıdan hak ettiği değeri görebilmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Göreve geldiğimiz günden beri çözüm odaklı hizmet anlayışıyla çalışıyoruz. Yapamayacağımız hiçbir şeyin sözünü vermeyiz, söz verdiysek de mutlaka yaparız. Seçim döneminde mahalle ziyaretlerimiz sırasında ‘İlçemizi yeniden ayağa kaldırmak için vatandaşlarımızla iç içe olacağız, sizleri dinleyeceğiz, kararlarımızı ortaklaşa vereceğiz, çözüm odaklı çalışacağız.’ sözünü vermiştik. Bu sözümüzü bu toplantıyla yerine getirmiş oluyoruz, sizlerin taleplerine göre hizmet ağımızı genişletiyoruz.” ifadelerini kullandı.
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ise, Malatya’yı topyekün ayağa kaldırmak için belediyelerin yanı sıra kurumlarla birlikte hareket ettiklerini söyledi.


Malatya’da deprem yaralarının kalıcı çözümlerle sarılması için doğru ve planlı adımlar atıldığını söyleyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, “Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’un şehrimizi ziyaretinin ardından yeni Valimiz Seddar Yavuz’un görev başlamasıyla şehrimizdeki değişim ve dönüşüm yatırımlarında ciddi bir hareketlenme oldu, güzel bir sinerji yakaladık. Çarşı inşaatı, TOKİ Konutları, Köy Evleri ile alt ve üst yapı yatırımlarını yakından takip ediyoruz. Allah devletimize zeval vermesin. Cumhurbaşkanımız, Bakanlarımız ve devletimizin tüm kurumları arkamızda. Dünya genelinde yaşanan ekonomik sıkıntılara rağmen deprem bölgesine kaynak aktarımıyla ilgili hiçbir sıkıntı yoktur. Bizler yeter ki bir ve beraber hareket edelim, o zaman bütün engelleri teker teker aşarız. Malatya’yı en kısa sürede ayağa kaldırmak, birlikte hareket etmekle mümkün olacaktır. Bugüne kadar yaklaşık 7 bine yakın konut teslim edildi, şantiyeleri tek tek dolaşıyoruz, konut alanlarında yoğun bir çalışma var, sadece İkizce bölgesinde Ekim ayının sonuna kadar 8 bine yakın konutumuz daha hazır olacak. Bu devletimizin gücünü ve başarısını gösterir. Kırsal bölgelerimizdeki konutlar ve köy evlerinin inşaatlarında da gece gündüz çalışmalar devam ediyor.“ diye konuştu.
Konuşmaların ardından söz alan mahalle muhtarları ile mahalle sakinleri, taleplerini aktardılar.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.