Battalgazi Belediyesi tabeladaki başkan imzasını kaldırdı

Battalgazi Belediyesi tabeladaki başkan imzasını kaldırdı
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, belediyenin iç ve projelerine konan tabelalarına isminin konulmaması talimatını verdiği ve değiştirilen tabelalarda sadece belediyenin kurumsal kimliğini yansıtan ifadeler yer almaya başladı. 

Yerel seçilerde belediye başkanları değiştiğinde, özellikle belediyelerin iş ve çalışmalarında kullandığı tabelalarda yer alan bir önceki belediye başkanın isimleri silinerek, yeni belediye başkanlarının isimlerinin kamu bütçesinden  yazılması geleneği Battalgazi Belediyesinde kaldırıldı. 

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın’ın yol çalışmalarında, alt yapı hizmetlerinde,  uyarı ve bilgilendirme amaçlı asılan tabelalarda isminin ve fotoğrafının yer almaması talimatını verdiği öğrenildi. 

Taşkın’ın talimatı üzerine, bir önceki dönem belediye başkanı Osman Güder’in isminin yer aldığı tabelalarda Battalgazi Belediyesinin kurumsal kimliğini yansıtan ifadelerin dışında bir ekleme yapılmadı. 

Osman Güder'in isminin yer aldığı tabelaların değişimi de, aynen yazılması gibi  ikinci bir masraf.
Battalgazi Belediyeninin yeni tabelalarında belediye başkanı ismi yer almıyor. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.