Battalgazi Belediyesinde makam aracı tahsisi kaldırıldı, Taşkın evine özel aracıyla gidip geliyor

Battalgazi Belediyesinde makam aracı tahsisi kaldırıldı, Taşkın evine özel aracıyla gidip geliyor
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, seçim öncesi verdiği “özel durumlarda kendi aracımı kullanacağım” sözünü tutarken, belediye başkanları dahil, tüm birimlerin makam aracı ve özel şoför tahsisi kaldırıldı. Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri mesai saatleri içinde kamu hizmetlerinde kullanabilmeleri zorunluluğunu getirdi.

Battalgazi Belediyesi, tasarruf tedbirlerini Belediye Başkanı Bayram Taşkın’ın kamusal hizmetler dışında kendi özel aracını kullanmasıyla başlatılarak, tüm birimlerde makam aracı hizmeti kaldırıldı. 

Battalgazi Belediyesi’nde daha önce özel şoförleri de bulunan belediye başkan yardımcıları dahil, tüm birim müdürlerin hiçbirine makam aracı tahsis edilmeyerek, mesai saatleri içinde sadece kamusal hizmetlerde belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri belediyenin araçlarını kullanabilecek. Hafta sonlarında ise, yine kamusal hizmetlerde makam aracı kullanılabilecek. 

Belediye Başkanı Bayram Taşkın’ın sabah evinden direk belediyeye gelirken kendi özel aracını kullandığı, yine gün içinde şahsi bir durumu olduğunda kendi özel aracını kullandığı öğrenildi. Belediye Başkanı Bayram Taşkın, secim öncesi katıldığı bir televizyon programında, kamusal hizmetlerin dışında sadece kendi özel aracını kullanacağını açıklamıştı.

malatyayenises.com

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.