Bir Tır Dolusu Kaçak Tütün Ele Geçirildi

Bir Tır Dolusu Kaçak Tütün Ele Geçirildi
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Malatya’da kaçakçılık faaliyetlerinin engellenmesine yönelik çalışmalar kapsamında, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Yeşilyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri başarılı bir operasyona imza attı. A.Ö. ve Ü.D. isimli şahıslara ait iki araçta yapılan aramalarda, toplam 4.500 kilogram sahte bandrollü harmanlanmış sarmalık kıyılmış tütün ele geçirildi.


Polis ekipleri, kaçak tütün ticaretiyle mücadele kapsamında yürüttükleri çalışmalarda, A.Ö. ve Ü.D. isimli şahıslara ait araçları takibe aldı. Araçlarda yapılan detaylı aramalar sonucu, 4.500 kilogram sahte bandrollü tütüne ulaşıldı. Ele geçirilen tütünler yasal işlem yapılmak üzere emniyet tarafından tutanak altına alındı.


Kaçakçılıkla mücadele operasyonunda ele geçirilen 4.500 kilogram sahte bandrollü tütünle ilgili olarak, şüpheli şahıslar A.Ö. ve Ü.D. hakkında 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında yasal işlem başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.