CHP'den O Toplantıya Sert Tepki!..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın CHP Genel Merkezi’ne yaptığı ziyaretten 1 gün önce Malatya Valiliği’nde gerçekleştirilen toplantıya, CHP İl Başkanı sert ifadelerle tepki gösterdi.

CHP'den O Toplantıya Sert Tepki!..
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Malatya Valisi Ersin Yazıcı'nın, AK Parti Malatya milletvekilleri, belediye başkanları ve parti yöneticileriyle yaptığı, Valiliğin Resmi sosyal medya hesabından ve kişisel hesabından  fotoğrafıyla birlikte 'ilimizde yürütülen hakkında değerlendirme' diye duyurulan toplantısına, CHP İl Başkanı Barış Yıldız tepki gösterdi.

-Vali Ersin Yazıcı’nın paylaşımı

Vali Ersin Yazıcı’nın 10 Haziran 2024 tarihli X hesabındaki paylaşımı şu şekilde:

“ Valilik Toplantı Salonu 

Milletvekillerimiz Bülent Tüfenkci, İhsan Koca, İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak ve Büyükşehir Bld. Bşk. Sami Er’in katılımlarıyla, İlimizde yürütülen çalışmalar hakkında değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik.”

-Malatya Valiliği’nin paylaşımı 

Malatya Valiliği’nin 10 Haziran 2024 tarihli resmi  X hesabındaki paylaşımı şu şekilde:

“Valilik Toplantı Salonu

Valimiz @ersinyazici1, Milletvekillerimiz Bülent Tüfenkci, İhsan Koca, İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak ve Büyükşehir Bld. Bşk. Sami Er’in katılımlarıyla, İlimizde yürütülen çalışmalar hakkında değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.”

-CHP İl Başkanının paylaşımı 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Barış Yıldız’ın 11 Haziran 2024 tarihli X hesabındaki paylaşımı ise şu şekilde:

“Sayin Vali AKP toplantısına Başkanlık yapıyor anlasilan 

Deprem görmüş şehirde 5 Belediyesi olan Cumhuriyet Halk Partisi'nin ne Milletvekili nede İl Başkanı ile bugüne kadar istişaresi olmayan Vali 

Devletin Valisi olmadığını göstermektedir.”

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.