Depremden Az Etkilenen Mahallelere Hizmet Aksamıyor

Depremden Az Etkilenen Mahallelere Hizmet Aksamıyor
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Karahan Mahallesi’nde devam eden asfalt çalışmalarını inceledi. Taşkın, "Depremden az etkilenen mahallelerimizi de ihmal etmeyeceğiz" dedi.


Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Karahan Mahallesi'nde sürdürülen sıcak asfalt serim çalışmalarını yerinde inceleyerek vatandaşlarla bir araya geldi. Depremden az etkilenen mahallelere yönelik hizmetlerin aksamayacağını vurgulayan Taşkın, altyapı sorunlarının çözümüne yönelik önemli açıklamalarda bulundu.

Depremden Az Etkilenen Mahallelere Hizmet
Başkan Taşkın, depremin ardından hizmet önceliklerinin acil ihtiyaçlara göre belirlendiğini ifade ederek, Karahan Mahallesi'nde asfalt ve kaldırım çalışmalarının başladığını duyurdu. “Zor zamanlardan geçiyoruz. Yıkılmış mahallelerimiz var ama depremden az etkilenen mahallelerimizi de ihmal etmeyeceğiz. Planlamalarımızı bu doğrultuda yapıyoruz,” diyen Taşkın, Karahan Mahallesi’ne yönelik çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini belirtti.

Kış Öncesi Yoğun Mesai
Kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte vatandaşların toz ve çamurdan etkilenmemesi için çalışmaların hızlandığını açıklayan Taşkın, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün park alanlarındaki projelerin büyük kısmını yıl sonuna kadar tamamlayacaklarını belirtti. Ayrıca, mahalleye bir semt konağı kazandırılacağını duyurarak, “Eski Malatya Battalgazi’mizin kalbidir. Buradaki eksikleri bir bir tamamlayacağız,” ifadelerini kullandı.

Muhtardan Teşekkür
Karahan Mahallesi Muhtarı Remzi Ongen ise yapılan hizmetlerden memnuniyetini dile getirdi. Ongen, “Bayram Başkanımıza mahallem ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Tüm isteklerimize ellerinden geldiğince cevap veriyorlar,” şeklinde konuştu.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.