Devletin tüm imkanlarını seferber edildi

Devletin tüm imkanlarını seferber edildi
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Malatya Valisi Seddar Yavuz, deprem sonrası zarar gören esnafların durumunu yerinde incelemek ve yapımı devam eden yeni işyerlerini değerlendirmek üzere bir dizi ziyarette bulundu.

İlk olarak Büyükşehir Belediyesi MESTON Geçici Konteyner Bakırcılar Çarşısı’nda esnafların ihtiyaçlarını dinleyen Vali Yavuz, ardından Recep Tayyip Erdoğan Dünya Kayısı Ticaret Merkezi'nde faaliyet gösteren esnaflarla bir araya geldi. Vali Yavuz, deprem sürecinde esnafın mağduriyetini en aza indirmek için devletin tüm imkanlarını seferber ettiğini belirtti.Ziyarete hazır bulunan Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, esanfların sorun ve taleplerini dile getirdi.


Vali Yavuz, Çavuşoğlu Mahallesi'nde yapımı devam eden 22 yeni işyerini yerinde inceleyerek projelerin hızla sürdüğünü kaydetti. Yeşilyurt İlçesi'ndeki hasarlı binaların yıkım çalışmalarını da denetleyen Vali Yavuz, inşa projelerinin hızlanması için yetkililere talimat verdiğini belirtti. Esnafın yeniden güçlenmesi adına tüm süreci yakından takip ettiklerini vurgulayan Vali Yavuz, incelemelerini sonlandırdı.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.