Elektrik ve Telekom Sorunları Masayı Yatırıldı

Elektrik ve Telekom Sorunları Masayı Yatırıldı
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

AK Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, 6 Şubat depremleri sonrası Malatya’daki elektrik ve telekomünikasyon sorunlarının çözümü için yoğun çalışmaların sürdüğünü belirtti. 

Babacan, Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. Bölge Müdürü Müjdat Çelik ve Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. Malatya İl Müdürü Orkun Özgan ve Türk Telekom Malatya İl Müdürü Ahmet Alevcan ile  bir araya gelerek, şehrin toparlanma sürecinde yapılacak ilave yatırımlar ve iyileştirme çalışmaları hakkında detaylı görüşmeler gerçekleştirdi.


Babacan, görüşmelerle ilgili olarak, “Türk Telekom Malatya İl Müdürü Ahmet Alevcan ile bir araya geldik. Çalışmaları devam eden yeni baz istasyonlarını, şehrin farklı noktalarında telekomünikasyon altyapısının mevcut durumunu ve iyileştirilmesini, ayrıca TOKİ deprem konutlarındaki internet altyapısını detaylıca görüştük. Geçen bir yıllık sürede epey nokta iyileştirildi; süreç aynı şekilde ilerliyor, ilerleyecek” ifadelerini kullandı.

Elektrik altyapısıyla ilgili olarak da Babacan, “Fırat Elektrik'in deprem sonrası şehrin toparlanma sürecinde çok daha aktif, hızlı ve çözüm odaklı davranmasını bekliyoruz. Kamuoyuyla tam ve açık iletişim halinde sorunların daha etkin ve hızlı çözümünün sağlanması gerekiyor. Bu beklentimizi kurum yöneticilerimizle detaylı konuştuk. Çabamız ve isteğimiz, Malatya'da her şeyin depremden önceki süreçten de iyi olması” dedi.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.