"Elimde bir madalya... Bir Olimpiyat madalyası..."

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda 54 kiloda Türkiye'yi temsil eden Malatyalı milli boksör Hatice Akbaş, gümüş madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Akbaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yaşadığı gururunu anlatarak gelecekte altın madalya sözü verdiğini belirtti.

A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Malatya'nın gururu Hatice Akbaş, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda 54 kiloda gümüş madalya kazanarak Malatya'da bir ilki gerçekleştirdi. Akbaş, sosyal medya hesabından yaptığı duygusal paylaşımda, kazandığı madalyanın yalnızca galibiyetlerin değil, bu yolda yaşadığı zorlukların da bir sembolü olduğunu ifade etti. Büyük bir gurur yaşadığını dile getiren Akbaş, final heyecanını yönetmenin zor olduğunu ancak henüz yolun başında olduğunu belirterek, gelecekte bir olimpiyat altını sözü verdi. 

Başarısını kutlayanlara teşekkür etmeyi de ihmal etmeyen milli boksör, Malatya'yı ve Türkiye'yi gururlandırmaya devam edeceğini söyledi.

Hatice Akbaş’ın açıklaması şu şekilde, “Elimde bir madalya... Bir Olimpiyat madalyası... Sadece galibiyetler, yenilgilerden yapılmamış, içinden dolup taşan onca şey var ki.Çok gururluyum, bu yolda verdiğim emeklerin bir madalyayla taçlanması, ülkemi bu seviyede temsil edebilmek inanılmaz bir duyguydu. 

Gönül isterdi ki altın madalya bizim olsun ama maalesef final heyecanını yönetmek benim için zor oldu. Biliyorum ki yolun başındayım, biliyorum ki güzel yollar böyle inşa ediliyor, o yüzden gönül rahatlığıyla size bir olimpiyat altını sözü veriyorum. 

Şimdi kutlama zamanı. Destekleyen, dua eden, güzel mesajlarını esirgemeyen herkese sonsuz teşekkür ederim.”

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.