Halk Otobüsü ile Öğrenci Servisi Çarpıştı: 25 Yaralı

Halk Otobüsü ile Öğrenci Servisi Çarpıştı: 25 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Hanımınçiftliği Mahallesi'nde öğrenci servisi ile halk otobüsünün çarpışması sonucu 25 kişi yaralandı. Yaralılardan 22'si öğrenci.

Battalgazi ilçesinin Hanımınçiftliği Mahallesi Malazgirt Caddesi mevkisinde, saat 15.15'te öğrenci servisi ile halk otobüsünün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 22 kişi yaralandı. Kaza, M.B. 44 AED 745 plakalı öğrenci servisi ile F.K. yönetimindeki 44 H 0089 plakalı halk otobüsünün çarpışmasıyla gerçekleşti.

İlk belirlemelere göre yaralananların 22'sinin öğrenci olduğu öğrenilirken, yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edildi. 

Kaza da toplam 25 kişinin yaralandığı belirlendi. 

Kazanın ardından bölgede trafik akışı kontrollü şekilde sağlanmaya başlandı. 

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu arada, Hanımınçiftliği Mahallesi, Gülderen Sokak üzerinde meydana gelen trafik kazası ile ilgili Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, geçmiş olsun mesajı yayınladı. 

Başkan Er mesajında, "Hanımınçiftliği Mahallesi, Gülderen Sokak üzerinde bugün saat 15.00 civarında seyir halindeki bir Özel Halk Otobüsü ile bir Servis Minibüsü kaza yapmıştır. Büyükşehir Belediyemiz itfaiye ekipleri, kazaya kısa sürede müdahale ederek 2'si şoför, çoğu öğrenci olmak üzere toplam 24 yaralımızın sağlık ekiplerince çeşitli hastanelere sevkini sağlamıştır.

Hamdolsun, hayati tehlikesi olan kimse bulunmamaktadır. Tüm yaralılarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum" dedi.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.