İkizce Doluyor

Malatya Valisi Seddar Yavuz, 6 Şubat depremi sonrası Yeşilyurt ilçesi İkizce bölgesinde inşa edilen kalıcı deprem konutlarına yerleşme oranının %50’ye ulaştığını açıkladı. Vali Yavuz, kuradan bu bölgeden konut çıkan vatandaşların konteynerleri boşaltarak kalıcı konutlarına yerleşmeleri için tebligatların sürdüğünü belirtti.

İkizce Doluyor
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit


Malatya Valisi Seddar Yavuz, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremin ardından kalıcı deprem konutları için yeni bir alt merkez olarak belirlenen Yeşilyurt ilçesi İkizce bölgesindeki çalışmalar hakkında bilgi verdi. Vali Yavuz, İkizce 1. Etap'ta inşa edilen konutlara yerleşme oranının %50’ye ulaştığını ifade ederek, kuradan bu bölgeden konut çıkan vatandaşların konteynerleri boşaltıp kalıcı konutlarına taşınmaları için yapılan tebligatların devam ettiğini söyledi.


Vali Seddar Yavuz, İkizce bölgesinde deprem sonrası inşa edilen konutlara yerleşimin hızlandığını belirterek, vatandaşların bir an önce konteynerlerden çıkarak kalıcı konutlarına yerleşmelerinin önemine vurgu yaptı. Yavuz, sürecin takipçisi olacaklarını ve kurası çıkan depremzedelerin kalıcı konutlarına geçişlerinin en kısa sürede tamamlanmasını hedeflediklerini kaydetti.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.