İşçi servisi ile otomobil çarpıştı: 1 Ölü 13 Yaralı

İşçi servisi  ile otomobil çarpıştı: 1 Ölü 13 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Malatya’da kargo şirketinde çalışan işçileri taşıyan servis minibüsü ile kırmızı ışık ihlali yaparak kavşaktan çıkan otomobil ile çarpışması sonucunda 1 kişi öldü, 13 kişi yaralandı.

Trafik kazası, Malatya Çevre Yolu Karakavak Mahallesi MAŞTİ Kavşağı’nda meydana geldi. Kaza da Malatya Organize Sanayi Bölgesinde bir kargo şirketinin deposunda çalışan işçileri taşıyan Cumali Ekici yönetimindeki 44 S 5021 plakalı minibüs şehir merkezi istikametine seyir halinde iken, MAŞTİ’den çıkarak kavşakta kırmızı ışık ihlali yapan 44 ER 536 plakalı otomobil ile çarpıştı. 

Araçların çarpışması ile minibüs takla atarak yan yatarken, otomobil ise kaldırıma çıkarak tabela direğine girdi. 

Kaza ihbarı üzerine olay yerine 112 acil servis ambulansları, AFAD Arama Kurtarma ile Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri yönlendirildi.

Minibüsten çıkartılan ve durumları ağır olan yaralılar ambulanslarla şehirdeki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Kaza da minibüs sürücüsü Cumali Ekici, aracın altında kalarak hayatını kaybederken, kazada toplam 13 kişinin yaralandığı belirtildi. 

Bu arada, Malatya’da son dönemde artan ve büyük çoğunluğu hız ihlali olan kazalara karşı Elektronik Denetleme Sistemi’nin (EDS) hayata geçirilmesi gerektiği belirtiliyor. 

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.