Kemal Özalper İlkokulu Yeniden Yapılıyor

Kemal Özalper İlkokulu Yeniden Yapılıyor
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Hacı Abdi Mahallesinde 6 Şubat dapremlerinde zarar gördüğü için yeniden yapılacak olan 32 derslikli  Kemal Özalper İlkokulu  ihalesi 11 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

Malatya Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından, depremlerde zarar gördüğü için 24 derslikli  Kemal Özalper İlkokulu yerine  yeni 32 derslikli okul binası yapımı için ihale süreci başladı. 

İhale Süreci ve Teslimat

Malatya Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından yapılacak açıklamaya göre, merkez Batalgazi ilçesinin  Hacı Abdi Mahallesinde  bulunan Kemal Özalper İlkokulu'nun 32 derslikli olarak  yapım işi için ihale 11 Ekim 2024 saat 10:30'da gerçekleştirilecek. İhale, Malatya Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Proje kapsamında 32 derslikli okulun inşaatı 320 takvim günü içerisinde tamamlanacak. İşe başlama tarihi ise sözleşmenin imzalanmasından sonraki 15 gün içinde gerçekleştirilecek yer teslimiyle başlayacak.

İhaleye katılmak isteyen firmalar, tekliflerini yalnızca elektronik ortamda EKAP (Elektronik Kamu Alımları Platformu) üzerinden verebilecek.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.