Kışla ve Saray'daki Projede 94 kilometre Fore Kazık

Kışla ve Saray'daki Projede 94 kilometre Fore Kazık
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Malatya Valisi Seddar Yavuz, Kışla Caddesi ve Saray Mahallesinde devam eden inşaat çalışmalarını inceledi ve önemli projeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Malatya Valisi Seddar Yavuz, Kışla Caddesi ve Saray Mahallesinde yürütülen inşaat projelerini yerinde inceledi. Vali Yavuz, projelerin şehrin gelişimine katkı sağlayacağını belirterek, inşaatlarla ilgili önemli detaylar paylaştı.

Diyafram Duvar ve Fore Kazık Çalışmaları

Vali Seddar Yavuz, Kışla Caddesi ve Saray Mahallesi’nde devam eden çalışmalarda diyafram duvar ve fore kazık imalatlarının sürdüğünü açıkladı. Yavuz, “Merkez 1 Rezerv Alanı’nda (Kışla Caddesi ve Saray Mahallesi) diyafram ve fore kazık imalatı devam ediyor. İki katlı otoparkın da planlandığı proje şehrimize değer katacak. Şehirde devam eden inşa faaliyetlerini yakından takip ediyor, karşılaşılan sorunları çözmek için gayret ediyoruz” dedi.

94 Kilometrelik Fore Kazık İmalatı

Saray Mahallesindeki çalışmalarla ilgili bilgi veren Vali Yavuz, “Merkez 1 Rezerv Alanı’nda (Saray Mahallesi) güvenli ve şehrimizin marka değerine katkı sunacak bir proje devam ediyor. Bu projede 20 bin metrekare diyafram duvar ve 94 kilometrelik fore kazık imalatı yapılıyor. Rezerv alanların desteklenmesi şehrimize büyük katkı sağlayacak” şeklinde konuştu.

Bu arada, Saray Mahallesi inşaaat alanında kalan 2 katlı evin mahkeme sürecini devam ettiği için yıkılmadığı öğrenildi. 

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.