Kütüphaneye Gelen Öğrencilere Çorba ve Çay İkramı

Kütüphaneye Gelen Öğrencilere Çorba ve Çay İkramı
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Malatya Büyükşehir Belediyesi, 100. Yıl İl Halk Kütüphanesi’nde ders çalışan öğrencilere günde iki kez çorba, çay ve kahve ikram ediyor. Başkan Sami Er, öğrencilere destek olmak için bu hizmetin artarak devam edeceğini belirtti.

Malatya Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirdiği hizmetlerine bir yenisini ekledi. 100. Yıl İl Halk Kütüphanesi’nde ders çalışan öğrencilere sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez çorba, çay ve kahve ikramı yapılıyor. Bu hizmet, özellikle sessiz ve rahat bir ortamda ders çalışmak isteyen öğrenciler tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

Öğrencilere Çorba ve Çay İkramı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, 100. Yıl İl Halk Kütüphanesi’ni ziyaret ederek öğrencilere çorba ikramında bulundu. Sabah ve akşam belirli saatlerde çorba servisinin yanı sıra çay ve kahve ikramının da yapıldığını belirten Başkan Er, bu hizmetin sosyal belediyecilik anlayışının bir parçası olduğunu vurguladı.

Başkan Er, "Gençlerimiz bizim geleceğimizdir. Yeter ki derslerine odaklansınlar, çalışsınlar ve gayret göstersinler. Biz Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman onların yanında olacağız. Seçim döneminde kütüphanelerimizde çorba ikramında bulunacağımızı söylemiştim. Şimdi çorbanın yanına çay ve kahveyi de ekledik. Evlatlarımız için ne yapsak az, onların gözlerindeki ışıltı bütün yorgunluğumu alıp beni mutlu ediyor" ifadelerini kullandı.

Başkan Er Öğrencilerle Bir Arada

Başkan Sami Er, öğrencilerle birlikte çorba içip sohbet etti. Sohbet sırasında öğrenciler Başkan Er ile fotoğraf çektirip istek ve taleplerini dile getirdi. Başkan Er, öğrencilere destek olmayı sürdüreceklerini ve kütüphanelerin gençlerin gelişiminde önemli bir yer tuttuğunu belirtti.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.