MAGİNDER'den Yeni Malatyaspor'a Moral

MAGİNDER'den Yeni Malatyaspor'a Moral
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği (MAGİNDER) Başkanı Salih Karademir ve dernek yönetimi, Trendyol 1. Lig’de mücadele eden Yeni Malatyaspor’u ziyaret etti. Teknik Direktör Murat Uçkun ve futbolcularla Nurettin Soykan Tesisleri’nde bir araya gelen MAGİNDER heyeti, genç oyunculara moral vermek amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdi. Karademir, 6 Şubat’taki deprem felaketinin ardından Yeni Malatyaspor’un yaşadığı zorluklara dikkat çekerek, takıma her türlü desteği vereceklerini belirtti.

“Malatya’nın Değeri Malatyaspor”

Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Salih Karademir, Malatyaspor’un Malatya’nın ortak değeri olduğunu vurguladı ve şehrin tüm dinamiklerinin takıma sahip çıkması gerektiğini ifade etti. Genç futbolcuların büyük bir azimle mücadele ettiğini belirten Karademir, “Bu gençler Malatya'nın evlatları. Sahada gösterdikleri mücadeleyle Malatyaspor'un armasını en iyi şekilde temsil ediyorlar. Biz de bu mücadeleye destek vermek için buradayız” dedi.

Morale İhtiyaç Var

Malatyaspor’un mevcut durumu hakkında da konuşan Karademir, takımın sahada olmasının dahi büyük bir başarı olduğunu belirtti. Genç oyuncuların morallerinin yüksek tutulmasının önemine değinen Karademir, Malatyaspor'un zorlu süreçleri el birliğiyle aşacağına inandıklarını söyledi. Ayrıca şehrin tüm yöneticilerine seslenerek, Malatyaspor’a destek verilmesi gerektiğini vurguladı.

Teknik Direktör Uçkun’dan Teşekkür

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Murat Uçkun da MAGİNDER’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Uçkun, futbolcularıyla birlikte Malatya’yı en iyi şekilde temsil etmek için sahada ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını belirtti.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.