"Malatya ayağa kalkacaksa esnafla ayağa kalkacak"

A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği (MAGİNDER) Başkanı Salih Karademir, Kışla Caddesindeki esnafların mağdur edilmemesini istediklerini belirterek, “Ortak akılla ve istişareyle sorunların çözülmesi gerektiğine inanıyoruz” dedi.

MAGİNDER Başkanı Karademir şunları söyledi, “Kıymetli Malatya halkı biliyoruz ki çarşımız Malatya’mızın kalbidir  esnaf Malatya’mızın kanıdır. Kışla Caddesi esnafımız ekmeğinin derdindedir. Bugün Kışla caddesinde yaşanılan olaylar şehrimiz adına utanç vericidir. Kimse devletimizin polisini ve esnafımızı karşı karşıya getirecek olaylara prim vermemelidir. Bizler hem esnafımızı, hem de yöneticilerimizi sağduyulu olmaya davet ediyoruz. Ortak akılla ve istişareyle sorunların çözülmesi gerektiğine inanıyoruz. Kışla Caddesi esnafımız Kapalı Çarşı üstünde veya benzeri uygun bir yerde konteyner işyerlerinde çalışmalarına devam etmek istiyor. Esnafımız mağdur edilmemeli. Bilinmeliki Malatya ayağa kalkacaksa esnafla ayağa kalkacaktır. Onların bize bizlerin onlara ihtiyacı vardır.  Bu anlamda herkesi sağduyulu olmaya davet ediyoruz. Esnafımızın sesine kulak vermeliyiz. MAGİNDER ailesi olarak esnafımızın yanındayız esnafımızda Malatya için devletimize yardımcı olacağına inanıyoruz.”

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.