Malatya'da 3 Silahlı Olayda 3 Kişi Yaralandı

Malatya’da 6 gün ara ile aynı yerde ikinci kez silahlı olay yaşandı ve son saldırıda 1 kişi yaralandı. İlk olayda 3 şüpheli 2 tabanca 1 pompalı ile yakalanırken, son olayda ise 4 kişi 2 silahla yakalandı. Yaşanan diğer 2 silahlı olayda da 2 kişi yaralanırken, bu iki kişi de kendilerine saldıranları tanımadıklarını ileri sürdüler.

Malatya'da 3 Silahlı Olayda 3 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Olay, Yeşilyurt İlçesi Bostanbaşı Mahallesi'nde meydana gelen silahlı olayda  A.Y. adlı şüpheli ile  M.S.D. ve İ.U.Ç adlı şüpheliler arasında kavga çıktı. Kavgada  arasında çıkan pompalı tüfek ile ateş açılması sonucunda  A.Y. ağır yaralandı.

A.Y. yakın mesafede bulunan bir eczaneye sığınırken, burada 112 acil servis ambulansına alınarak Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Emniyet ekiplerince yapılan çalışma sonucunda şüpheliler M.S.D. ve İ.U.Ç., 1 adet pompalı tüfek ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Polis ekipleri, ayrıca 1 silah ve başka 2 şüpheliyi yine yaşanan saldırı olayı ile ilgili olarak da gözaltına aldı.

Bu arada aynı olay yeri olan oto yıkıma işyerinde 23 Haziran günü saat 12.30Dda meydana gelen silahlı olayda ise işyeri ve araç kurşunlanmış, olaydan sonra kaçan A.Y., E.Ş. ve M.S.Ç. kovalama sonucunda 2 adet tabanca ve 1 adet pompalı tüfekle birlikte yakalanmıştı. 

-2 yaralı kendilerine saldıranları tanımamış!..

Bu arada, Battalgazi Orduzu Mahallesi Elmasuyu Caddesi silahla yaralama olayında silahla ateş açılması sonucunda Z.A., adlı şahıs yaralandı. Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırılan Z.A.’nın, kendisine saldırınlar konusunda bilgi vermediği öğrenildi. 

Öte yandan, Çavuşoğlu mahallesi ticarethane sokak içerisinde yaşanan silahlı olayda ise 1 kişi uğradığı silahlı saldırıda yaralandı. Yaralı şahıs, polis ekiplerine kendisine saldıranları tanımadığını söyledi.

Olaylarla ilgili soruşturmalar sürüyor.

 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.