Malatya'da "Eko"nun Yeğeni de Cinayete Kurban Gitti

Malatya’da ”Eko” olarak bilinen ve 2 yıl önce silahlı saldırıda cinayete kurban giden Ekrem Kaya’nın 24 yaşındaki yeğeni de uğradığı bıçaklı saldırıda öldürüldü. Polis cinayet zanlısını olay yerinde bıçakla birlikte gözaltına aldı.

Malatya'da
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Olay, bugün saat 18.15 sularında il merkezi Battalgazi ilçesi İskender Mahallesinde meydana geldi. Henüz sebebi bilinmeyen olayda Ersin U. İle Baki Kaya arasında çıkan tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavga esnasında Ersin U. Bıçak ile Baki Kaya’yı göğsünden yaraladı. 

Ağır yaralanan Baki Kaya, ambulans ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak öldü ve cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumuna gönderildi. 

Olayda Baki Kaya’nın babası İsmail Kaya’nın da kolundan hafif yaralandığı ve ayakta tedavi edildiği bildirildi.

Olaydan sonra kaçarak bitişikte bulunan bir apartmana giren cinayet zanlısı Ersin U., olayda kullandığı bıçak ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili olarak soruşturma sürüyor.

Bu arada, cinayete kurban giden Baki Kaya’nın, Malatya’da “Eko” olarak bilinen ve 2 yıl önce uğradığı silahlı saldırıda öldürülen Ekrem Kaya’nın (34) ağabeyinin oğlu olduğu öğrenildi.  

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.