Malatya'da nefes Kesen Kovalamaca

Malatya’da denetim yapan trafik polislerinin dur ihtarına uymayarak kent içinde uzun bir süre polis ekiplerinden kaçan, cadde ve sokaklardaki takip sırasında polise silahla ateş açtığı bildirilen, kovalamacada bir ekip aracına çarpan otomobilin sürücüsü, aracının lastiklerinin patlatılmasından bir süre sonra yakalanabildi.

Malatya'da nefes Kesen Kovalamaca
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Olay, 01.30 sıralarında Tevfik Temelli Caddesinde başladı. Cadde üzerinde uygulama yapan trafik ekibi, içinde sadece sürücüsü olan 06 BFZ 878 plakalı otomobil için dur ihtarında bulundu. Ancak 06 BFZ 878 plakalı otomobil durmayarak Çevre Yolu'na doğru kaçmaya başladı. Sanayi Kavşağı’nda dönüş yapan otomobil arkasındaki trafik ve polis ekiplerinin ihtarlarına karşın durmayarak Tecde Yoluna girdi. Daha sonra İsmetpaşa, Fahri Kayahan, Mıhlıdut, Seyhan Semercioğlu, Güngör, Yüzakı caddelerinde ve bağlı sokaklarda kaçmaya devam eden   otomobilden polis ekibine tabanca ile ateş açıldığı öne sürüldü.

Tek lastiği patlak olduğu halde durmayan ve kaçmaya devam eden otomobil, arka lastiklerinin de polis tarafından açılan ateş sonucu patlatılmasıyla girdiği Tecde Göçer Sokakta durdurulabildi. Polis ekipleri, araç sürücüsü olan Murat E. adlı şüpheliyi etkisiz hale getirdi ve kelepçeleyerek gözaltına aldı.

Araçta yapılan araştırmada ön camda kurşun deliği görülürken, otomobilde yapılan aramada silah çıkmadı.Polis ekipleri, kaçış güzergahında silahı bulmak için araştırma yaptı, ancak silah bulunamadı.

Trafik Polisi ekipleri otomobili trafikten men ederek, çekici vasıtasıyla yediemin otoparkına çektirdi. Sürücüye çeşitli suçlardan yaklaşık 100 bin TL tutarında trafik cezası kesildi.

Alkollü olduğu görülen sürücü Murat E.’nin daha önceden alkollü araç kullanmaktan denetimli serbestlik uygulamasına tabi tutulduğu ve cezasının halen devam ettiği öğrenildi.

Gözaltına alınan sürücüyle ilgili soruşturma sürüyor.

malatyayenises.com / malatyahaber.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.