Malatya'da Sokaklar Cephanelik Gibi!..

Malatya’da son 2 hafta içerisinde polis ve jandarma bölgesinde yapılan çalışma ve denetimlerde ele geçirilen silah sayısı toplam 44 olarak açıklandı.

Malatya'da Sokaklar Cephanelik Gibi!..
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Valilikten verilen bilgiye göre; Malatya’da 8-21 Temmuz tarihleri arasında son 2 hafta içerisinde 27 tabanca, 3 adet kuru sıkı tabanca ve 14 adet av tüfeği olmak üzere toplam 44 adet silah ele geçirildiği belirtildi. Yine son 2 hafta içerisinde 877 adet fişek ve 13 adet kesici alette ele geçirildiği kaydedildi. 

Malatya’da jandarma ve polis ekiplerince yine son 2 hafta içerisinde 57’si haklarındaki kesinleşmiş hapis cezası emriyle aranan ve 204’ü ise ifadeye yönelik aranan olmak üzere 261 firari şüphelinin yakalandığı aktarıldı. 

Yakalanan 57 firari şüpheliden 49’unun 0-5 yıl kesinleşmiş hapis cezası, 3’ünün 5-10 yıl kesinleşmiş hapis cezası, 5’inin ise 10 yıl üzeri kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu bildirildi. 

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.