Malatya'daki Düğün cinayetinde Ölü Sayısı 2 Oldu

Malatya’da abi-kardeş arasında düğünde çıkan kavgada tabanca ile ateş açılması sonucunda 53 yaşındaki babanın ardından Kıbrıs’ta görev yapan oğlu 32 yaşındaki Üsteğmen Aydın Kazıcı’da öldü.

Malatya'daki Düğün cinayetinde Ölü Sayısı 2 Oldu
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Cinayet olayı 20 Haziran günü Battalgazi ilçesinin Bulgurlu Mahallesi İnönü Üniversitesi’nin karşısında bulunan bir düğün salonunda meydana gelmişti. Olayda abi-kardeş olan ve aralarında husumet bulunan Kazıcı ailesin fertlerinin arasında çıkan kavgada küçük kardeş R.K.’nın tabanca ile ateş açması sonucunda ağabeyi Abdullah Kazıcı (53) ölmüş, subay olan yeğeni Aydın Kazıcı ise ağır yaralanmıştı. 

Kıbrıs’ta askeri birlikte görevli olan ve izinli olarak Malatya’da bulunan Üsteğmen Aydın Kazıcı’nın Turgut Özal Tıp Merkezi’nde tedavi altında iken hayatını kaybettiği bildirildi. 

Olaya karışan cinayet zanlısı R.K. ile birlikte , A.K. , M.K. ve M.K. adlı şüpheliler gözaltına alınmış, A.K. , M.K. ve M.K. adlı şüpheliler Adli Kontrol Şartı ve Yurtdışı Çıkış yasağı ile serbest bırakılırken, cinayet zanlısı R.K. ise tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.