MASKİ'de Personele Müteahhit Saldırısı: 1 Yaralı

MASKİ'de Personele Müteahhit Saldırısı: 1 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ çalışanı ile müteahhit firma yetkilileri arasında çıkan tartışmada bıçaklı yaralama olayı yaşandı. Yaralanan MASKİ çalışanı hastaneye sevk edildi. Müteahhit firma yetkililerini baskına glediği iddia ediliyor. 

Müteahhit ve oğlu

Malatya İl Jandarma Komutanlığı’ndan alınan bilgilere göre, 17 Eylül 2024 tarihinde Yeşilyurt ilçesi İkizce Mahallesi'ndeki MASKİ binasında, müteahhit firma sahibi ve oğlu ile MASKİ çalışanı Ö.Y. arasında tartışma yaşandı. Saat 14:10 sıralarında başlayan sözlü tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.

Bıçaklı Yaralama

Kavga sırasında, müteahhit firma sahibinin oğlu, kendisine ait bıçakla MASKİ çalışanı Ö.Y.’yi sol bacağından yaraladı. Yaralanan Ö.Y.'nin hayati tehlikesi olmadığı belirtildi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, kavgaya karışan şüpheli şahısları suç aleti bıçakla birlikte yakalayarak gözaltına aldı.

Yaralı Hastaneye Kaldırıldı

Yaralı MASKİ çalışanı Ö.Y., tedavi edilmek üzere Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

MASKİ'den açıklama

Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürlüğü, 17 Eylül 2024 Salı günü yaşanan saldırı ile ilgili sosyal medyada bir açıklama yaptı. Açıklamaya göre, MASKİ personeli Ö.Y., yüklenici bir firmanın sahibi ve oğlu tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Olayın ardından yaralanan personel, ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Tedavisi tamamlanan Ö.Y. taburcu edildi.

Olay Yargıya Taşındı

MASKİ Genel Müdürlüğü, "Söz konusu olay, adli ve idari makamlara intikal ettirilmiş olup, süreç tarafımızdan yakinen takip edilmektedir" ifadelerine yer verdi. Yetkililer, gelişmelerin kamuoyuyla paylaşılacağını belirtti.

Açıklamanın tamamı 

MASKİ'den yapılan açıklamanın tamamı şu şekilde: "17.09.2024 Salı günü saat 14.10'da MASKİ Genel Müdürlüğümüzde meydana gelen ve hepimizi derinden üzen menfi hadise ile ilgili kamuoyunu bilgilendirme gereği duyulmuştur.
MASKİ Genel Müdürlüğümüzde görev yapan personelimiz Ö. Y., yüklenici bir firmanın sahibi ve oğlu tarafından bıçaklı saldırıya uğramıştır.
Personelimiz ambulansla Malatya Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınmıştır. Tedavisi tamamlanan arkadaşımız taburcu edilmiştir.
Söz konusu olay, adli ve idari makamlara intikal ettirilmiştir. Süreç tarafımızdan yakinen takip edilmekte olup, gelişmeler hakkında kamuoyumuz bilahare bilgilendirilecektir."

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.