Niyazi Mısri bölgesine 497 konut ve 335 dükkan

Niyazi Mısri bölgesine 497 konut ve 335 dükkan
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Malatya çarşı merkezinin önemli bir parçaı olan  Niyazi Mısri bölgesinde yapılacak olan kalıcı konut ve işyerleri projesine ait ilk detayları sosyal medya üzerinden paylaştı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından ihalesi yapılan projede, 4. Bölge 1. Etap kapsamında toplam 497 konut, 335 dükkân, 130 ofis inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi planlanıyor.


Başkan Sami Er, paylaşımında şehrin yeniden inşa sürecinin hızla ilerlediğini belirterek, Niyazi Mısri bölgesinin daha güçlü ve daha modern bir yapıya kavuşacağını vurguladı. Projenin ihalesinin gerçekleştirildiğini belirten Er, altyapı ve çevre düzenlemelerinin de projeye dahil olduğunu ifade etti.

Proje görseline göre, şuandaki Acil İş Merkezi ile Niyazi Mısri Camii arasındaki yeni yapılaşma ve uygulamaya konuyacak olan proje görünüyor. 

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.