“Potansiyel riskleri detaylıca ele aldık”

“Potansiyel riskleri detaylıca ele aldık”
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Jeoloji Mühendisleri Odası Malatya Şubesi yönetimi ile yaptığı toplantının içeriğini, “Malatya’nın jeolojik yapısını ve potansiyel riskleri detaylıca ele aldık” İfadesini ile açıkladı. 

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Jeoloji Mühendisleri Odası Malatya Şubesi yönetimi ile bir araya gelerek, istişarede bulundu. Jeoloji mühendisleri ile kapsamlı bir görüşme gerçekleştirdiğini belirten Er, ortak akılla hareket edeceklerini kaydetti.

-“Potansiyel riskleri detaylıca ele aldık”

Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı, “Jeoloji Mühendisleri Odası ile bir araya gelerek, şehrimiz üzerine kapsamlı bir görüşme gerçekleştirdik. 

Malatya’nın jeolojik yapısını ve potansiyel riskleri detaylıca ele aldık. Deprem, heyelan gibi doğal afetlere karşı alınması gereken önlemleri ve şehir planlamasında dikkate alınması önem teşkil eden jeolojik veriler üzerine değerlendirmelerde bulunduk.

Malatya'mızın daha güçlü ve daha dayanıklı bir şehir olması için ortak akılla çalışmaya; hep beraber gayret etmeye devam edeceğiz!”

malatyayenises.com

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.