Şehit Askerin Yazısı Yürekleri Dağladı

Şehit Askerin Yazısı Yürekleri Dağladı
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde vatani görevini yaparken geçirdiği kaza sonucu şehit olan 20 yaşındaki Piyade Er Uğurcan Işık’ın, askere gitmeden önce ailesinin aracına yazdırdığı duygusal yazı, şehitlikte çekilen bir fotoğrafla ölümsüzleşti.


Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde vatani görevini yaparken bir trafik kazası sonucu şehit düşen 20 yaşındaki Piyade Er Uğurcan Işık, geride yürek burkan bir hatıra bıraktı. Henüz 25 günlük asker olan Malatyalı Işık, askere gitmeden önce ailesinin aracının arka camına "Gücümüz Bedelliye Yeterdi. Ama Yüreğimiz El Vermedi. O Şimdi Asker" yazısını yazdırdı. Bu duygusal yazı, ailesinin şehitliği ziyaretinde çekilen fotoğrafla tekrar hatırlanarak acıyı bir kez daha gözler önüne serdi.


Şehit Piyade Er Uğurcan Işık, ailenin en büyük çocuğuydu ve babası inşaat ustası olarak çalışıyordu. Askerde geçirdiği talihsiz kaza sonucu hayatını kaybeden Uğurcan Işık’ın bu yazısı, ailesine bir hatıra olarak kaldı.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.