Sokak ortasında çatıştılar: 2 Yaralı, 4 Gözaltı, 5 Silah

Sokak ortasında çatıştılar: 2 Yaralı, 4 Gözaltı, 5 Silah
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Battalgazi İlçesi İnönü Caddesi’nde yaşanan silahlı kasten yaralama olayında 4 kişi gözaltına alındı, olayda kullanılan silahlar ele geçirildi.

 Malatya İl Emniyet Müdürlüğü, 12 Eylül 2024 tarihinde Battalgazi İlçesi İnönü Caddesi üzerinde meydana gelen ‘Ateşli Silahla Kasten Yaralama’ olayına ilişkin açıklamada bulundu. Olay, ticari anlaşmazlık yaşayan B.Y., A.U., B.S.Ö. ile  C.T., A.Ç., ve F.İ.Ç. arasında çıkan tartışmanın büyümesi sonucu meydana geldi.

Yaralanmaların yaşandığı olayda, taraflar arasında çıkan silahlı çatışma sonucunda çevredeki M.G. ve M.G. isimli şahıslar hayati tehlike arz etmeyen yaralar aldı. Şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda B.Y., A.U., B.S.Ö., ve C.T. yakalandı. Firari şüphelileri yakalama çalışmaları ise devam ediyor.

Emniyet güçleri, olayda kullanılan suç aletlerini de ele geçirdi. Yapılan aramalarda 3 adet av tüfeği, 2 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet kesici alet ve 1 adet maske bulundu.

Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından verilen talimat doğrultusunda şüpheli şahıslar gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.