TAÇ Kısa Sürede Çözüm Merkezi Oldu

TAÇ Kısa Sürede Çözüm Merkezi Oldu
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, kısa süre önce hizmete giren Tek Adımda Çözüm Merkezi’nin (TAÇ) çalışmalarını değerlendirdi. Başkan Er, merkezin, vatandaşların ihtiyaç ve taleplerini hızlı ve etkin bir şekilde çözüme kavuşturmayı hedeflediğini belirterek, “Hemşehrilerimize her an ihtiyaç ve taleplerini iletme ve hızlıca çözüme kavuşturma imkanı sunan Tek Adımda Çözüm Merkezimize son 1 ayda 5.000 talep geldi” dedi.


Başkan Sami Er, TAÇ’ın başarı oranını paylaşarak, “Son 1 ayda vatandaşlarımızdan gelen 5.000 talebin 4.820’si çözüme kavuştu. 180 talebin çözüm aşamasında olduğunu söyleyebiliriz. Bu da %96,4 başarı oranı anlamına geliyor” ifadelerini kullandı.

 Başkan Er, merkezin vatandaşlar için daha erişilebilir ve etkili bir hizmet sunmaya devam edeceğini belirtti.

Bu arada, vatandaşların bizzat Tek Adımda Çözüm Merkezi’ne (TAÇ) gelerek, 444 51 44 numaralı çağrı merkezini arayarak veya whatssap üzerinden yazarak çözüm merkezine ulaşabilecek.

malatyayenises.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.