"Taleplerimiz geri çevrilmedi"

A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Battalgazi Belediyesi, Tokluca ve Hisartepe mahallelerinde toplam 5 kilometrelik asfalt serimi yaparak yol sorunlarını çözüme kavuşturdu.

 Battalgazi Belediyesi, ilçedeki altyapı ve yol yenileme çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Tokluca ve Hisartepe mahallelerinde toplam 5 kilometrelik sathi asfalt serimi gerçekleştirdi. Yapılan çalışmalar, mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılanırken, özellikle kış ayları öncesinde yolların yenilenmesi büyük önem taşıyor.

Tokluca Mahallesi Muhtarı Murat Şahin, yapılan çalışmalardan dolayı Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın’a teşekkür ederek, “Ekiplerimiz 4 gündür aralıksız çalışıyor. Taleplerimiz geri çevrilmedi ve yollarımız modern hale getirildi" dedi. 

Hisartepe Mahallesi sakinleri de yolların yenilenmesiyle ulaşımın daha güvenli ve rahat hale geldiğini belirterek, uzun zamandır bekledikleri bu hizmetin kendilerini mutlu ettiğini dile getirdi.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.