"Toz ve duman problemini ortadan kaldırdı"

A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri ekipleri asfalt serim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Boran Mahallesi'nde bölge sakinlerinin ulaşım konforunu artırmak ve altyapıyı güçlendirmek amacıyla yürütülen çalışmalar, mahalle halkı tarafından memnuniyetle karşılandı.
İlçe genelinde ulaşımda sorun yaşanmaması adına çok yoğun bir asfaltlama çalışması yapan Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Boran Mahallesi’ndeki ulaşımda yaşanan sorunu da ortadan kaldırdı. Mahalle sakinlerinin talebi üzerine çalışma başlatan ekipler, bölgede ulaşımda konforu arttırırken alt yapı çalışmalarını da tamamladı. 

Mahalle sakinleri, uzun süredir toz ve dumandan dolayı büyük mağduriyet yaşadıklarını belirterek, çalışmaların talimatını veren Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın’a ve Fen İşleri Müdürlüğü personeline teşekkür etti. Mahalle sakinleri "Bizleri büyük bir sorundan kurtardılar. Yollar toz topraktan geçilmiyordu. Özellikle yaz ayında çok zor oluyor. Ama sağ olsun Başkanımız Bayram Taşkın talebimize hemen cevap verdi. Kendisine ve ekibine çok teşekkür ederiz" şeklinde konuştular.


-“Ekiplerimiz Kısa Sürede Çalışmaları Bitirdi”


Fen İşleri Müdürü Engin Pepeler de çalışmalara ilişkin bilgi vererek, “Battalgazi Belediye Başkanımız Bayram Taşkın’ın talimatları doğrultusunda Boran Mahallesi’nde başlattığımız asfalt serim çalışmaları, mahalle sakinlerimizin uzun süredir yaşadığı toz ve duman problemini ortadan kaldırdı. Ekiplerimiz, en kısa sürede çalışmaları tamamladı ve yolları kullanıma açtı. Vatandaşlarımızın memnuniyeti, bizim en büyük motivasyon kaynağımız. Boran Mahallesi’nde gerçekleştirdiğimiz asfalt serim çalışmalarıyla yollarımızı daha güvenli ve konforlu hale getirdik. Bayram Başkanımızın öncülüğünde ilçemizin her köşesinde, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

malatyaygazete.com / Bülten 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.