Ülkücü şehitler için anma ve mevlid programı

Ülkücü şehitler için anma ve mevlid programı
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

 Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı, 12 Eylül darbesinin yıl dönümünde, ülkücü şehitler için anma ve mevlid programı düzenledi.

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı, 12 Eylül 1980 askeri darbesinin yıl dönümünde, darbe sürecinde hayatını kaybeden ülkücü şehitler için mevlid programı düzenledi. 

Programa MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, MHP il ve ilçe başkanları, Battalgazi İlçe Müftüsü Dr. Hüseyin Vuruşkan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Turgay Şengönül: "Türk Milliyetçiliği Yaralandı" 

Programda konuşan Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül, 12 Eylül askeri darbesinin milli iradeyi hiçe sayan bir gün olduğunu belirterek, "12 Eylül 1980 askeri darbesi, Türk milliyetçiliğinin vatan hainleriyle aynı davada yargılandığı kara bir gün olarak tarihimize geçmiştir. Ülkücü şehitlerimiz, millet için mücadele eden, baş eğmeyen kahramanlardı" dedi.

Şehitlere Rahmet Diledi 

Şengönül, tüm ülkücü şehitlere rahmet dileyerek, "Başbuğ Alparslan Türkeş’ten, Fırat Yılmaz Çakıroğlu’na kadar tüm şehitlerimizin mekânları cennet olsun" ifadelerini kullandı.

12 Eylül Ülkücü Şehitlerini anma programına, MHP’li siyasetçiler, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, şehit aileleri ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.