"Yatırımları teker teker hayata geçireceğiz"

A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Özgür ile birlikte Dilek Mahallesi'nde genişletilmesi planlanan yol güzergâhlarında incelemelerde bulundu. 

Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Geçit, vatandaşların talep ve önerilerini dinleyerek yapılacak çalışmalar hakkında bilgilendirme yaptı. Yeşilyurt’un her köşesine en iyi hizmeti götürmek için çalıştıklarını vurgulayan Başkan Geçit, ilçenin yaşam kalitesini artırmayı hedeflediklerini belirtti.


Başkan Geçit, yaptığı açıklamada, "Mahallelerimizde muhtarlarımız ve hemşehrilerimizle sık sık bir araya geliyoruz. Ortak akılla yapılan işler hizmet kalitemizi artırıyor. Dilek Mahallesi için planladığımız yatırımları teker teker hayata geçireceğiz. Temiz ve düzenli yollar için ne gerekiyorsa yapacağız. İlçemizin dört bir tarafını konforlu ve güvenli bir ulaşım ağıyla donatmayı hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.