Yeni Malatyaspor "Şanlı" Dönüş Yapabilecek mi?

Yeni Malatyaspor
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Sarı siyahlı Yeni Malatyaspor, deprem sonrası 1,5 sezon boyunca ligde mücadele edememenin sıkıntısını yaşarken, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) bu sezon için ligden çekilme başvurusunu kabul etmedi. Ligin ilk haftasında Pendikspor maçına çıkamayan Yeni Malatyaspor, ikinci hafta Esenler Erokspor karşılaşması ise ertelenmişti.


Yeni Malatyaspor, üçüncü haftada Ankara Keçiörengücü ile iç sahada karşılaşacak. Ancak, Yeni Malatya Stadyumu’nda devam eden bakım-onarım çalışmaları nedeniyle, takım bu maçı Malatya’da oynayamayacak. Karşılaşma, Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu’nda 25 Ağustos Pazar günü saat 21.45’te oynanacak.


Yeni Malatyaspor ile Ankara Keçiörengücü arasındaki mücadelede, İstanbul Bölgesi A Klasman Hakemi İlker Yasin Avcı düdük çalacak. Avcı’nın yardımcılıklarını Selahattin Altay ve Selin Şenöz yapacak. Sarı siyahlı takım, zor bir dönemeçten geçerken, bu maçı kazanarak moral bulmayı hedefliyor.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.