Yeni Malatysapor'un Bolu Kampı Başladı

Yeni Malatysapor'un Bolu Kampı Başladı
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Milli maç nedeniyle lige verilen 1 haftalık aradan dolayı Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’in destek ve katkılarıyla Bolu’da kampa gönderilen Trendyol 1. Lig ekibi  Yeni Malatyaspor,  1.5 sezon sonra kamp çalışması yaptı.

Yeni Malatyaspor, milli maç nedeniyle verilen bir haftalık arayı Bolu'da kamp yaparak değerlendirilor.  Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er'in destekleriyle düzenlenen Bolu Koru Otel’de başladı. 

Yeni Malatyaspor’dan yapılan açıklamada, “Kaplanlarımız Bolu Koru Otel Nurettin Soykan Sahasında kamp çalışmalarına başladı” denildi. 

Transfer tahtasının kapalı olması nedeniyle ancak alt yapıdan takım kurabilen Yeni Malatyaspor, Trendyol 1. Ligin ilk haftasında Pendikspor maçına çıkmamış  ikinci hafta Esenler Erokspor karşılaşması da ertelenmişti. Üçüncü haftada Keçiörengücü’ne 1-0, dördüncü haftada ise Erzurumspor’a 3-0 mağlup olmuştu.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.