"Yeni sezonda taraftarlarımızın yüzünü güldüreceğiz"

A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Malatya Yeşilyurtspor Kulübü tesislerine yaptığı ziyarette Kulüp Başkanı Adnan Çoban, Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik Direktör Osman Fırat ve futbolcularla buluştu. 

Yeni sezon hazırlıkları hakkında bilgi alan Başkan Geçit, kulübün 3. Lig hedefi doğrultusunda güçlü bir kadro kurduğunu ifade etti. Kulüp yönetimi, Başkan Geçit’in desteğiyle sezona iddialı başladıklarını belirterek, Malatya’yı en iyi şekilde temsil etmek istediklerini vurguladı.


Kulüp Başkanı Adnan Çoban, Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit’in spora verdiği desteğin kendileri için çok değerli olduğunu belirterek, "Başkanımıza sözünü verdiğimiz 3. Lige yükselme hedefini gerçekleştirmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Güçlü bir kadro kurduk ve yeni sezonda taraftarlarımızın yüzünü güldüreceğiz” dedi. Teknik Direktör Osman Fırat ise takımda aile ortamının sağlandığını ve hedeflerine ulaşmak için ekip ruhuyla mücadele edeceklerini belirtti.


Başkan Geçit, kulübün yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig’de başarılı sonuçlar elde edeceğine inandığını belirterek, “Malatya’yı daha güzel bir şehir haline getirmek için sosyal, sportif ve kültürel faaliyetlere büyük önem veriyoruz. Malatya Yeşilyurtspor’un yeniden liglerde yer alması, şehrin moral ve motivasyonu açısından da çok önemli. Bu sezonu şampiyon olarak tamamlayıp Malatyalıların yüzünü güldüreceğimize inanıyorum” dedi.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.