Zorla Kaçırılıp Dövüldü, Arkasından Sıkıldı

Zorla Kaçırılıp Dövüldü, Arkasından Sıkıldı
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Kiltepe'de  Babuktu Mevkisi'nde silah sesleri üzerine bölgeye giden polis ekipleri, dövülerek yaralanmış bir şahısla karşılaştı. Olayın ardından bölgede boş kovanlar bulundu.

Gece Yarısı Silah Sesleri

Yeşilyurt ilçesinin Kiltepe Mahallesi yakınlarındaki Babuktu Mevkisi'nde, Cumartesi'yi Pazar'a bağlayan gece 01.00 sıralarında devriye görevi yapan polis ekipleri, silah sesleri duyması üzerine bölgeyi kontrol etmeye başladı. Bir süre sonra, dövülerek yaralanmış bir şahısla karşılaşan ekipler, hemen duruma müdahale etti.

Yaralı şahıs, ifadesinde iki kişi tarafından Samanköy Konteyner Kent’ten zorla bir araca bindirilerek Babuktu Mevkisi'ne getirildiğini ve burada dövüldüğünü öne sürdü. Şahıs, saldırganların elinden kaçmaya çalışırken arkasından ateş açıldığını, ancak kurşunların isabet etmediğini belirtti.

Polis Araştırmayı Sürdürüyor

Olay yerinde yapılan incelemelerde boş kovanlar bulunurken, hafif yaralı şahıs hastaneye kaldırıldı. Şahısın ifadesi doğrultusunda olayla ilgili geniş çaplı bir araştırma başlatıldı. 

Polis, saldırganları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.