"3 Milyon Malatyalıyla Birlikte Yürüyeceğiz"

A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Yeni Malatyaspor Başkan Adayı Şahin Altunok, yaklaşan kongre öncesi yaptığı basın açıklamasında, kulübü yeniden güçlü bir yapıya kavuşturma hedeflerini anlattı. Altunok, tüm Malatyalılara birlik çağrısı yaptı.

"Kulübümüzü Eski Gücüne Kavuşturacağız"

Altunok, Yeni Malatyaspor’un zor günler geçirdiğini hatırlatarak, "Bu hafta Pazar günü yapılacak olan kongre, kulübümüzün geleceği için son derece önemli. Yeni Malatyaspor’umuzun eski günlerine dönmesi için başkanlığa aday oldum. Bilgi, birikim ve azmimizle bu zorlu süreçleri aşacağımıza inanıyorum. Yeni Malatyaspor’u hak ettiği yerlere getireceğiz" dedi.

"Birlikte Başaracağız"

Altunok, sadece futbol değil, şehre yeni bir vizyon getirmek istediklerini belirterek, "Şehrimizin tüm paydaşlarıyla ortak akılla hareket edeceğiz. Küskünleri barıştıracak, kırılan kalpleri onaracağız. Birlik ve beraberlik içinde çalışacağız. Nasıl ki şehrimiz yeniden inşa ediliyorsa, Yeni Malatyaspor da aynı kararlılıkla yeniden inşa edilecek" şeklinde konuştu.

"3 Milyon Malatyalıyla Birlikte Yürüyeceğiz"

Altunok, Malatya’da ve dünya genelinde yaşayan yaklaşık 3 milyon Malatyalıya seslenerek, "Çöşnük’ten, Taştepe’ye, Fahri Kayahan’dan Akçadağ’a kadar tüm kardeşlerimiz bizimle olacak. Birlik olursak, başaramayacağımız hiçbir şey yok. Bu güç biz Malatyalılarda var. Sporun birleştirici gücüyle hareket ederek Yeni Malatyaspor’u yeniden ayağa kaldıracağız" ifadelerini kullandı.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.