5. Uluslararası Turgut Özal Ekonomi ve Siyaset Kongresi Yapılıyor

5. Uluslararası Turgut Özal Ekonomi ve Siyaset Kongresi Yapılıyor
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

İnönü Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Malatya Turgut Özal Üniversitesi Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi iş birliğinde düzenlenen 5. Uluslararası Turgut Özal Ekonomi ve Siyaset Kongresi, 17-19 Ekim 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek. 

5. Uluslararası Turgut Özal Ekonomi ve Siyaset Kongresinin açılışı 17 Ekim 2024 tarihinde saat 10.00'da Malatya Turgut Özal Üniversitesi Battalgazi Kampüsü  Arslantepe Konferans Salonu'nda gerçekleşecek. 

Açılış konuşmalarını İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nusret Akpolat ve Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bentli yapacak.

“Küresel ve Bölgesel Tartışmalar" temasıyla yapılacak kongre de ekonomi ve siyaset alanındaki güncel konuları ele alınacak. Kongrede, ekonomi ve siyaset bilimleri üzerine çeşitli akademik oturumlar düzenlenecek.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.