"Adil Gevrek hesapları yönetiminden kaçırıyor"

A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Yeni Malatyaspor Başkan Yardımcısı Ahmet Özköse, mevcut başkan Adil Gevrek’in kulübü şeffaflıktan uzak yönettiğini belirterek suç duyurusunda bulundu.

"Sahip Çıkmak Hepimizin Borcu"

Yeni Malatyaspor Başkan Yardımcısı Ahmet Özköse, 6 Şubat 2023’teki deprem felaketleriyle büyük yara alan Malatya'nın önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan Yeni Malatyaspor’a sahip çıkmanın tüm Malatyalıların sorumluluğu olduğunu ifade etti. Özköse, “Yeni Malatyaspor’un mücadelesi, sahada alacağı iyi sonuçlarla uzun süredir birçok olumsuzlukla mücadele eden Malatyalılar için büyük moral kaynağı olacaktır,” dedi.

Şeffaflık Sorunu ve Suç Duyurusu

Ahmet Özköse, mevcut Başkan Adil Gevrek’in şeffaflıktan uzak ve kötü yönetildiğini belirterek, kulübün mali hesaplarına ve bilançosuna ulaşamadığını açıkladı. Özköse, “Yaklaşık bir yıllık Başkan Yardımcılığı görevim boyunca, futbolcu satışları veya transferlerinde Başkan Adil Gevrek hariç kimsenin bilgi sahibi olmadığını daha önce kamuoyuna duyurmuştum,” dedi.

Başkan Gevrek’in kulübü kapalı devre yönetmeye devam ettiğini belirten Özköse, “Şeffaflıktan uzak olan Adil Gevrek’in hesapları yönetiminden kaçırdığına inanıyorum,” şeklinde konuştu. Özköse, bu durumun ardından Adil Gevrek hakkında Cumhuriyet Savcılığına, Mali Suçlar Araştırma Kurulu’na (MASAK), İçişleri Bakanlığına, Maliye Bakanlığına ve Malatya Valiliğine suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

"Sonuna Kadar Takipçisi Olacağım"

Özköse, “Kendi adıma kulübümüze sahip çıkacağımı, bu konunun sonuna kadar takipçisi olacağımı ve vicdani olarak yürüttüğüm mücadelemi hukuki zeminde de sürdüreceğimi hemşehrilerimizin dikkatine sunarım,” dedi. Taraftarlarının desteğiyle, “Şeffaf, iyi yönetilen, mali ve sportif açıdan başarılı” bir Yeni Malatyaspor için mücadele edeceğini vurguladı.

Ahmet Özköse, taraftarları ve hemşehrilerini kulüp için yapılan bu önemli adımlar konusunda bilgilendirerek desteklerini beklediğini belirtti.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.