Ağır Hasarlı Evde Ceset Çıktı

Ağır Hasarlı Evde Ceset Çıktı
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Battalgazi''de Akpınar Mahallesi’nde ağır hasarlı bir binada yaşayan Haşim Babür isimli şahıs ölü bulundu. İlk incelemelerde ölümün doğal sebeplerle gerçekleştiği değerlendirildi.

Ağır Hasarlı Binada Yaşayan Şahıs Ölü Bulundu

Malatya'da 5 Eylül 2024 günü saat 11.15 sıralarında Battalgazi İlçesi Akpınar Mahallesi’nde yer alan ağır hasarlı bir bina içerisinde “şüpheli ölüm” vakası tespit edildi. Olay yerine giden ekipler, Haşim Babür (39) isimli şahsın yaşamını yitirdiğini belirledi. Yapılan ilk incelemelerde, "şahsın Lamekan olarak yaşadığı ve deprem sonrası süreçte başka bir şahsa ait olan bu ikamette geçici olarak kaldığı" anlaşıldı.

"Yıkım Kararı İçin Gidilen Evde Ölüm Gerçekleşti"

Olay, binanın yıkım kararı ilanı için görevlilerin ikamete gitmesi sırasında ortaya çıktı. Görevliler, “şahsın uzun süre önce hayatını kaybettiğini fark etti”. İlk incelemelerde, ölümün doğal sebeplerle gerçekleştiği değerlendirildi. 

Şahsın kesin ölüm sebebi, yapılacak olan otopsinin ardından netlik kazanacak.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.