Akın'dan Malatya Tarım ve Orman İl Müdürü Osman Akar'a ziyaret

Akın'dan Malatya Tarım ve Orman İl Müdürü Osman Akar'a ziyaret
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Malatya Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın ve beraberindeki yetiştiriciler, Malatya Tarım ve Orman İl Müdürü Osman Akar’ı ziyaret etti. 

Ziyaret sırasında küçükbaş hayvancılığın geliştirilmesi, Bakanlığın yeni destekleme modelleri ve tarımsal üretim planlaması gibi önemli konular ele alındı. Sektör sorunları ve talepler üzerine kapsamlı değerlendirmeler yapıldı.


İl Müdürü Osman Akar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, küçükbaş hayvancılığın gelişimi adına sürekli işbirliği içinde olduklarını vurguladı.

Başkan İhsan Akın ise yetiştiricilerin taleplerini yakından takip ettiklerini belirterek, Akar’a teşekkür etti. Akın,  “Malatya’mız da sürekli sahada çalışan, üreticilerin ve yetiştiricilerin sorun ve taleplerine çözüm arayışında olan İl Müdürümüz Osman Akar’a teşekkür ediyoruz. Yetiştiricilerimizin sorun ve taleplerini sürekli takip ediyoruz.” dedi.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.