AVM'lerdeki fast-foodlara denetim

AVM'lerdeki  fast-foodlara denetim
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Malatya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, AVM’lerdeki gıda satış ve toplu tüketim yerlerinde 54 denetim gerçekleştirdi. Amaç, tüketici sağlığını korumak ve güvenilir gıda arzını sağlamak.

Malatya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, AVM’lerdeki gıda satış ve toplu tüketim yerlerine yönelik eş zamanlı denetimler gerçekleştirdi. 

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın verdiği talimatları doğrultusunda, tüketici sağlığını korumak ve güvenilir gıda arzını sağlamak amacıyla yapılan denetimlerde, özellikle fast-food tarzı hızlı gıda üreten işletmelerdeki riskler mercek altına alındı. Toplamda 54 denetim yapıldı.

Denetimler sırasında muhafaza, depolama koşulları, hijyen standartları ve ürün izlenebilirliği gibi birçok kriter incelendi. Malatya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri, denetimlerin aralıksız devam edeceğini ve tüketicilerin sağlığının korunmasının öncelikleri olduğunu belirtti.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.