Babacan, Durumu Bakan Şimşek'e İletti

AK Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, mücbir sebep halinin uzatılması konusunun Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısının Deprem bölgesine yapacağı ziyaretin ardından netleşeceğini açıkladı.

Babacan, Durumu Bakan Şimşek'e İletti
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

AK Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, Malatya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Serdar Böke ve yönetimiyle bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantının ana gündem maddesi, mücbir sebep halinin uzatılması oldu.


Milletvekili Babacan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Son gelinen durumda Sayın Bakanımız ile şehrin ticari ve mali durumuna dair kapsamlı bir görüşme yaptık. Önümüzdeki günlerde Hazine ve Maliye Bakanlığımız bu konuyu bir kez daha görüşecek." dedi

Bakan Yardımcısı Abdullah Cantimur’un bu hafta içinde Malatya’ya gelerek, konuyu doğrudan muhataplarıyla değerlendireceğini belirten Babacan, "Tüm ilgili kurum ve STK'lar ile olan değerlendirmelerin sonrasında, mücbir sebep halinin uzatılması ve deprem şehirlerinin enflasyon düzeltmesinden belli bir süre muaf tutulması hususu da dahil olmak üzere önerileri Sayın Bakanımıza anlattım." şeklinde konuştu.


Babacan, “Mücbir sebep halinin uzatılması konusunun, önümüzdeki hafta Bakan Yardımcısı Cantimur'un deprem şehirlerini ziyareti sonrası netleşmesi bekleniyor. Bakanlık şu anda bu önerileri değerlendirme sürecinde. Sayın Bakan Yardımcımızın ziyaretinden sonra nihai karar verilecek" diyerek sürecin takipçisi olduklarını vurguladı.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.