Bakan Kurum: "Bu Beratı Onurla Taşıyacağım"

Bakan Kurum:
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’a Fahri Hemşehrilik Beratı verilmesini oy birliğiyle kabul etmesini değerlendiren  Bakan Kurum,   Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ve Büyükşehir Belediye Meclisi'ne teşekkürlerini iletti.

"Bu Beratı Onur Madalyası Olarak Taşıyacağım"

Bakan Murat Kurum, sosyal medya paylaşımında, aldığı Fahri Hemşehrilik Beratı’nın kendisi için bir onur olduğunu belirtti. Kurum, "Bu beratı göğsümde bir onur madalyası olarak taşıyacağım. Oy birliği ile alınan bu karar nedeniyle Malatya Büyükşehir Belediye Meclisine şükranlarımı sunuyorum" ifadelerine yer verdi.

Depremden Etkilenen Şehirler İçin Yoğun Çalışma

Murat Kurum, paylaşımında Malatya ve diğer depremden etkilenen iller için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirtterek, "Oradaki çalışmaları el ele omuz omuza yaptık. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza layık olabilmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" dedi. 

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.