Başkan Sami Er, Takımı Kampa Gönderiyor

Başkan Sami Er, Takımı Kampa Gönderiyor
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde Yeni Malatyaspor futbolcularını ziyaret ederek destek verdi. Takımın içinde bulunduğu zor duruma rağmen, Belediye Başkanı Er, Malatyaspor’un ligde kalacağına dair inancını dile getirdi.

Malatyaspor'a Moral Desteği

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde Yeni Malatyaspor futbolcularıyla bir araya geldi. Ziyaretin amacını, takıma moral vermek ve yaşadıkları sıkıntılara çözüm aramak olarak açıklayan Başkan Er, "Yeni Malatyaspor’un içinde bulunduğu durumdan dolayı çok üzgünüm. Büyük bir özveriyle çalışan teknik ekip ve futbolcularımıza moral vermek ve onların yanında olduğumuzu ifade etmek için buradayım," dedi.

Tesislerde Yaşanan Zorluklar

Ziyaret esnasında, Başkan Er, takımın tesislerde yaşadığı sıkıntılardan haberdar olduğunu belirtti. "Şu anda bulunmuş olduğumuz tesisler, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği dönemimde yapıldı. Elektrik ve doğalgaz kesintileri, deplasman için araç eksikliği ve takımın yeterli beslenememesi gibi sorunlarla mücadele edildiğini öğrendim. Bu sorunların çözümü için Büyükşehir Belediye Başkanı olarak neler yapabileceğimizi düşünüyoruz," ifadelerini kullandı.

Takıma Destek ve Gelecek Planları

Başkan Er, takıma mümkün olan her türlü desteği sağlamaya kararlı olduklarını belirtterek, "Malatya büyük bir deprem yaşadı ve il olarak da büyük sıkıntılar içerisindeyiz. Ancak Yeni Malatyaspor’umuzu bu zor durumdan çıkarmak için elimizden geleni yapacağız. Kulübün sorumluluklarını üstlenemeyiz ama bir şehrin belediye başkanı olarak bu sorunlara duyarsız kalamam," dedi. Takıma Bolu’da bir kamp ayarlandığını ve stadın eksiklerinin giderilmesi için çalışmaların sürdüğünü ekledi.

Ligde Kalma Umudu

Malatyaspor’un geleceğiyle ilgili umutlu konuşan Başkan Er, "Bu takım Allah’ın izniyle bu sene ligde kalacak. Hepinizin gözündeki azmi ve ışığı gördüm. Malatya’yı seven, sporu seven iş insanlarımızla birlikte hareket edeceğiz. İnanıyorum ki bu süreçten başarıyla çıkacağız," diyerek sözlerini sonlandırdı.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.