Battalgazi Belediyesinin Görsel Sanatlar Atölyesi Öğrencileri Zirvede

Battalgazi Belediyesinin Görsel Sanatlar Atölyesi Öğrencileri Zirvede
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

sınavlarında tam başarı elde etti. Turgut Özal Üniversitesi yetenek sınavında birincilik kazanan Hatun Gürsul, bu başarıda öne çıktı.

Battalgazi Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı Görsel Sanatlar Atölyesi, genç sanatçılar yetiştirmeye devam ediyor. Atölyede eğitim alan öğrenciler, katıldıkları özel yetenek sınavlarında yüzde yüz başarı sağlayarak Battalgazi Belediyesi’nin gururu oldu. Özellikle Turgut Özal Üniversitesi yetenek sınavında birincilik elde eden Hatun Gürsul, başarılarıyla dikkat çekti.

Başkan Taşkın’dan Gençlere Tebrik

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, başarılarından dolayı öğrencileri tebrik ederek, sanatsal eğitimin kültürel gelişimdeki önemine vurgu yaptı. Başkan Taşkın, “Görsel Sanatlar Atölyemizde eğitim alan gençlerimiz, özel yetenek sınavlarında yüzde yüz başarı sağladı. Bu, onların azmi ve eğitmenlerimizin özverili çalışmasının bir yansımasıdır. Turgut Özal Üniversitesi sınavında birinci olan Hatun Gürsul’u ve tüm öğrencilerimizi gönülden tebrik ediyorum,” dedi.

Sanata Destek Devam Edecek

Başkan Taşkın, Battalgazi Belediyesi olarak sanatsal projelere ara vermeden devam edeceklerini belirtti.  Taşkın, “Sanat, ilçemizin kültürel zenginliğine katkı sağlarken, gençlerimizin de kişisel gelişimlerine büyük katkı sunuyor. Bu başarılar, doğru adımlar attığımızın en güzel kanıtıdır. Gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz,” ifadelerini kullandı.

malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.